Maatwerk

Heeft u iets te vieren, of is er een bijzondere gelegenheid en wilt u deze opgeluisterd hebben met (licht-) klassieke zang? Véronique Lamers verzorgt samen met o.a. pianisten Floor Lanz en Chris Kok concerten op maat.

In overleg kan het repertoire gekozen worden: liederen, (bekende) opera-aria’s of musicalsongs. Wilt u graag een concertje met duetten en ensembles dan kan de samenstelling uitgebreid worden met sopraan, tenor en bariton.

Wenst u meer informatie over de maatwerkmogelijkheden? Vul dan het contactformulier in op de pagina "contact" of stuur een e-mail naar:

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  

---------------------------------------------

Stabat Mater Pergolesi
 
Véronique Lamers en sopraan Claudia Wijers voeren regelmatig het prachtige Stabat Mater van Pergolesi uit, dit samen met pianist/organist of strijkkwartet. Het werk is zeer geschikt om uitgevoerd te worden in de passietijd en tijdens religieuze of sfeervolle gelegenheden. Ook geschikt als aanvulling of deel van een koorconcert. Voor informatie en boekingen kunt u gebruik maken van het contactformulier.
Girls will be boys
 
Een programma beschikbaar vanaf januari 2013 met aria’s en duetten waarin Véronique Lamers en Claudia Wijers zingen en acteren in mannenrollen. Orfeo, Siebel, Stephano, Orlofsky, Sesto, Annius, allemaal “Hosenrollen” gezongen door vrouwen. Het programma wordt begeleid door pianist Jacques Hendriks en voorbereid met een regisseur. Laat u verrassen! Boekingen en informatie via het contacformulier.
 
Stabat Mater Pergolesi
Kerstconcerten

stabatVéronique Lamers en sopraan Claudia Wijers voeren regelmatig het prachtige Stabat Mater van Pergolesi uit, dit samen met pianist/organist of strijkkwartet. Het werk is zeer geschikt om uitgevoerd te worden in de passietijd en tijdens religieuze of sfeervolle gelegenheden. Ook geschikt als aanvulling of deel van een koorconcert.

Tevens verzorgen beiden kerstconcerten in intieme sfeer met liederen en aria's passend in de advents- en kersttijd.

Voor informatie en boekingen kunt u gebruik maken van het contactformulier.

---------------------------------------------

Girls will be boys
Weill en Gershwin
Liederen van vrouwelijke componisten en anderen.

girlswillbeboysEen programma met aria’s en duetten waarin Véronique Lamers en Claudia Wijers zingen en acteren in mannenrollen. Orfeo, Siebel, Stephano, Orlofsky, Sesto, Annius, allemaal “Hosenrollen” gezongen door vrouwen.

Het programma wordt begeleid door pianist Jacques Hendriks en voorbereid met een regisseur. Laat u verrassen!

Claudia en Véronique verzorgen ook met veel plezier liederenrecitals: een eigentijds programma met liederen van Weill en Gershwin of een mooi programma met liederen van vrouwelijks componisten en anderen, begeleid door piano en cello.

Boekingen en informatie via het contacformulier.
recensies_h